PolyPoint

Byggnadsteknisk planering

Vår styrka inom fastighetssidan är att vi kan erbjuda hela paket. Vi gör byggnadslovshandlingar med huvudritningar, konstruktionsritningar, el- och vvsa-planering. Ytterligare har vi erfarenhet från elplanering och interiördesign. För kunden betyder ett uppdrag riktat till oss att gapet mellan planeringsområden minskar, risken för fel minskar och att synergier uppstår till kundens fördel.

Vi har en mycket bred och lång erfarenhet från höghussaneringar, var frågeställningar och angreppssätt skiljer sig markant från nybyggnation. I takt med att mängden avklarade projekt har stigit så har vi utvecklat arbetsmetodiken för att komma till goda lösningar. Vi strävar alltid till att förbättra och uppgradera standarden i äldre hus, höja boende komforten men ändå beakta ekonomin som helhet.

Vi välkomnar del uppdrag inom de olika planeringsområdena. Vi anser att nybyggnation eller sanering är lika viktiga. Ett planeringsuppdrag gällande egnahemshus är lika välkommet som ett höghus eller industrihall.

Ifall du behöver hjälp och tjänster till just ditt projekt, tveka inte att kontakta oss.

Kontaktinformation till vårat team är:

Polypoint Ab Oy
tel. + 358 6 781 7600
info(a)polypoint.com
Må-Fre 8-16